Ik voel me super trots vandaag. Vandaag was de airplay van mijn eerste Somertijd Weekend Dance Mix op Radio 10. Even na zessen, werd in het programma Somertijd van Rob van Someren, mijn mix gedraaid. Hierbij de opname die ik gemaakt heb van de uitzending toen mijn mix werd uitgezonden.

 1. Michael Jackson – Wanna Be Starting Something
 2. S-Express – Theme From S-Express
 3. Paul Hardcastle – 19
 4. Cameo – Word Up
 5. Five Star – Find The Time
 6. Rihanna – Please Don’t Stop The Music
 7. Bee Gees – Night Fever
 8. Right Said Fred – I’m To Sexy
 9. Studiokillers – Ode To The Bouncer
 10. 2 Unlimited – Get Ready For This
 11. Frankie Goes To Hollywood – Relax
 12. Depeche Mode – People Are People
 13. Vanilla Ice – Ice Ice Baby
 14. ZZ Top – Gimmy All Your Lovin’


One Reply to “Somertijd weekend dance mix 01”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.